Velkommen hjem

Øverst på Billingstad i rolige og vakre omgivelser, ligger Dragonhøyden. Høyt hevet og med flott utsikt, tilbyr vi nå 16 eksklusive terrasseleiligheter med sydvendt orientering.

Dragonhøyden vil bestå av terrasseleiligheter og rekkehus (se eget prospekt for rekkehus). Leilighetene får spennende og gjennomtenkte planløsninger og store solrike terrasser.

I vårt arbeide med Dragonhøyden, har vi hatt utstrakt kontakt med mange interessenter til leilighetene. Vi håper leilighetene faller i smak, og at du finner en som kan bli ditt nye hjem!

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren til en ny, mer aktiv livsstil. På Billingstad ligger alt til rette for en enklere hverdag; fine turområder, kort vei Billingstad stasjon og lokal dagligvarebutikk. Det tilrettelegges for egen smørebod i prosjektet.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

16 nye leiligheter på øvre Billingstad

hvilken passer best for deg?

Dragonhøyden omfatter totalt 36 boliger, fordelt på rekkehus og leiligheter. Vi legger nå ut 16 terrasseleiligheter for salg, i flotte og solrike omgivelser. Finn den leiligheten som passer best for deg ut i fra planløsning, pris og areal.

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister.

Vår entreprenør vil sikre deg en god håndtering av tilvalgs-prosessen, og gleder seg til å tilpasse din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

Føl deg hjemme

på Dragonhøyden

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne selveierleilighet på Dragonhøyden. Her er det rom for trivsel så vel utendørs som innendørs.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslige terrasser og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Inne får leilighetene gasspeis. Alle oppganger og innvendige fellsearealer, får et tiltalende og representativt preg. Bilen står trygt i garasjekjeller med heis opp til leilighetene. Det vil bli tilrettelagt for ladesystem til elbil. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

En ny leilighet i Dragonhøyden

Leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Mulighet for eget uttak til gassgrill på terrassen (uttak til gassgrill, mot et tillegg i pris).

Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i. Gasspeisene er tilpasset bruk av biogass som brensel, etter nye forskrifter.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom en klassisk eller moderne stil på ditt nye kjøkken.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med parkett i eik som i opp-holdsrommene for øvrig. Det kan velges utvalgt flis i entrè/hall og bod i stedet for parkett, uten tillegg i pris.

Det leveres nedhimlet tak i alle oppholdsrom. Ingen skjemmende V-fuger! På bad, entrè/hall leveres downlights som belysning i himling. Det kan også leveres downlights i tak i stue, kjøkken og soverom, mot tillegg i pris.

Vindu og terrassedør mot terrasse får ferdig installert markiser, inkludert i prisen.

Du kan velge blant flere utvalgte standardfarger på veggene. I visningssentet, kan du se nærmere på ulike fargevalg, kjøkken, gulv, gasspeis, flisvalg til bad, innvendige dører og andre kvaliteter du kan forvente i ditt nye hjem.

Nytt, moderne og gjennomtenkt

for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Dragonhøyden gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og stål. Dette gir byggene et lunt og representativt preg.

Alle leilighetene får sin egen private uteplass i tillegg til felles opparbeidet uteområder.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv terrasse. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

Bo i fredelige omgivelser

med kort vei til det du trenger

På Dragonhøyden bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. Leilighetene ligger rolig og tilbaketrukket rett ved marka, med flotte turområder året rundt. Hyggelig utsikt til omgivelsene rundt. De øverste leilighetene vil kunne se fjorden. Bilen står trygt forvart i felles garasjekjeller under byggene. På den lokale matvarebutikken får du det du trenger til daglige innkjøp. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Alle priser på Dragonhøyden er faste – ingen hektiske budrunder. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Sett ditt eget preg

på drømmenkjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. På Dragonhøyden kan du velge mellom et klassisk Herregårds kjøkken med profilerte fronter, eller Horisont som har en moderne look, med slette fronter og innfreste grep som markerer kjøkkenets rene linjer.

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra Sigdal. Begge kjøkken-typer leveres i hvit som standard, med heltre eik eller laminat benkeplate. Du kan velge blant flere ulike farger og mønster på laminat benkeplate, uten tillegg i pris. Som tilvalg kan du velge mellom flere pallettfarger på kjøkkenfrontene, mot tillegg i pris.

Det leveres helintegrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt. Pyrolyseovn kan velges som tilvalg. Det vil også være mulig å velge andre hvitevarer fra Siemens eller Miele, mot tillegg i pris.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Arkitekten om Dragonhøyden

Boligprosjektet ligger på Nadderudjordet sentralt på Billingstad, i et område preget primært av eneboliger, men også av leilighetsbygg, skole og idrettsplass. Bebyggelsen omfatter et nytt og moderne boligtun med tre forskjellige konsepter tilpasset topografien, sol og utsiktsforhold. Lengst mot nord på tomta planlegges to terrasserte lavblokker i fire etasjer integrert i skråningen som skal utføres i lys tegl og mørkt treverk. Tilsvarende er et rekkehuskompleks i tre plan med fire enheter med garasje i underetasjen innpasset i terrenget vest for terrassehusene. På jordet mot syd plasseres fire vestvendte rekkehuskomplekser i tre plan med fire enheter i hver og carport. De to førstnevnte utføres i moderne stil med flate tak, mens rekkehusene nede på sletta ut-føres mer tradisjonelt med saltak og loftsrom. Alle rekkehusene utføres i malt treverk med dempede farger.

Billingstad sentrum er i en transformasjonsfase mot et mer kvalitativt fortettet preg med bolig, undervisning og nærbutikker. Bolighusene er derfor tenkt utført i varierende former, beliggende i parkmessige omgivelser.

Høyder avtrappes etter eksisterende terrengformer både for å følge terrengformasjonene, men også bryte opp volumvirkning og skape variasjon. Romslige private terrasser etableres på terreng og i bebyggelsen sett i sammenheng med store felles uteoppholdsarealer.

Arkitekturen er gjennomgående moderne og nært knyttet til landskapet og de grønne kvalitetene som sammen med bekkeåpningen skaper en blågrønn struktur. Anlegget skal få et åpent og tilgjengelig preg hvor bebyggelsen skal oppleves som del av et parkanlegg.
Vår intensjon er å skape lyse og praktiske boliger, optimalt plassert for sol og utsikt mot syd og vest. Boligene vender hovedsakelig ut mot romslige, private terrasser og balkonger.

De grønne utearealene opparbeides rundt hele eiendommen, med fokus på et estetisk samspill med vannfelt, benker og møteplasser på tunet mellom bebyggelsen. Dette skaper et positivt supplement til hver enkeltes private utearealer.

Det er lagt vekt på praktiske løsninger med enkel tilgang til alle bolighusene hvor rekkehusene har privat parkering på terreng og i carport. Terrassehusene får et felles underjordisk garasjeanlegg med hovedinngang fra terreng. De eksklusive hovedinngangene inneholder felles postkasser og merkede, belyste sikre traseer til heis- og trapperom, parkeringsplasser, sykler og boder for beboerne.

Hans Bernhard Biserød og Kai Robert Gundersen
Partnere og faglige ansvarlige – Sivilarkitekter MNAL, Make Arkitekter AS

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet i Dragonveien 16 står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 7.000 boliger og over 650.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.