Velkommen hjem

Øverst på Billingstad i rolige og vakre omgivelser, ligger Dragonhøyden. Høyt hevet over Billingstadsletta har vi nå gleden av å tilby 16 nye rekkehus og 4 townhouse. Dragonhøyden vil også omfatte 16 terrasseleiligheter (se eget prospekt for terrasseleilighetene).

Rekkehusene er utviklet med tanke på aktive familier som stiller litt høyere krav til omgivelsene, tomten og sitt nye hjem. Arkitektonisk får rekkehusene et tradisjonelt preg, med gjennomtenkte planløsninger, store markterrasser og plass til egen bil i carport med el-lader ferdig montert.

De fire, øverst beliggende husene får et moderne uttrykk, med romslig balkong og terrasser, samt innendørs garasje på første plan.

I vårt arbeide med Dragonhøyden, har vi hatt utstrakt kontakt med mange interessenter til boligene. Vi håper de faller i smak, og at du finner et nytt hussom kan bli familiens nye hjem!

På Billingstad ligger alt til rette for en enklere hverdag; fine turområder rett utenfor døren og kort vei Billingstad stasjon og lokal dagligvarebutikk.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Nye moderne leiligheter på Dragonhøyden

hvilken passer best for deg?

Dragonhøyden omfatter totalt 36 boliger, fordelt på 16 rekkehus, 4 townhouse og 16 terrasseleiligheter, i flotte og solrike omgivelser. Vi legger nå ut 20 rekkehus/townhouse for salg. Finn den boligen som passer best for deg og din familie!

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle husene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i huset.

Så snart du har valgt boligen som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister for endringer og produktvalg som du kanskje ønsker å benytte deg av.

Vår entreprenør vil sikre deg en god håndtering av tilvalgs-prosessen, og gleder seg til å tilpasse ditt nye hjem i tråd med dine ønsker.

Føl deg hjemme

på Dragonhøyden

Det blir godt å komme hjem til et splitter nytt og moderne rekke-hus på Dragonhøyden. Her er det rom for trivsel så vel utendørs som innendørs.

Her får du et hyggelig opparbeidet felles uteområde og romslige private terrasser. Alle løsninger er tidsmessige, energieffektive og gjennomtenkte. Ny bolig innebærer en enklere hverdag og intet behov for oppussingsprosjekter som kan ta humøret og energien fra deg!

Et nytt rekkehus på Dragonhøyden

Leveres med gode materialvalg

Inne får rekkehusene vedfyrt peisovn. Stil og smak er forskjellig, derfor kan du velge mellom to ulike varianter, uten tillegg i pris. Rekkehusene leveres ellers med elektriske varmekabler i hoved-planet og forøvrig panelovner.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer og benkeplate i heltre eik eller slitesterkt laminat, du velger selv!Du kan velge mellom flere alternative laminat benkeplater uten tillegg i pris. Kjøkkenet som er valgt heter Sigdal Horisont; i moderne stil og med mange fine detaljer.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Entre/hall leveres flislagt.

På bad, entrè/hall leveres downlights som belysning i himling. Det kan også leveres downlights i tak i stue, kjøkken og soverom, mot tillegg i pris.

Du kan velge blant flere utvalgte standardfarger på veggene. I visningssenteret, kan du se nærmere på ulike kvaliteter du kan forvente i ditt nye hjem.

Nytt, moderne og gjennomtenkt

for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny bolig. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig. Nye boliger har gjerne mer areal-effektive løsninger, som gir deg mere bolig pr. kvadratmeter!

Kjøp av nytt rekkehus er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi.

Rekkehusene får sin egen private uteplass i tillegg til felles opp-arbeidet uteområder.

Bo i fredelige omgivelser

med kort vei til det du trenger

På Dragonhøyden bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. En tur rundt på tomten vil gi deg den gode følelsen – ingen trafikk, støyende naboer eller sjenerende omgivelser.

Rekkehusene ligger rolig og tilbaketrukket rett ved marka, med flotte turområder året rundt. Hyggelig utsikt til omgivelsene rundt. Bilen står trygt forvart i car port eller garasje (gjelder townhouse). På den lokale matvarebutikken får du det du trenger til daglige innkjøp. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Alle priser på Dragonhøyden er faste – du slipper unna hektiske budrunder. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike alternativene, slik at du finner hustypen som passer best for deg, og hvilken beliggenhet på tomten som du måtte foretrekke.

Sett ditt eget preg

på drømmenkjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. På Dragonhøyden levers kvalitetskjøkken fra Sigdal av type Horisont Hvit som standard. Dette kjøkkenet har en moderne look, med slette fronter og innfreste grep som markerer kjøkkenets rene linjer. Det leveres heltre eik eller laminat benkeplate. Du kan velge blant flere typer laminat benkeplate uten tillegg i pris. Som tilvalg kan du velge mellom flere pallett-farger på kjøkkenfrontene, mot tillegg i pris.

Det leveres helintegrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt. Pyrolyseovn kan velges som tilvalg. Det vil også være mulig å velge andre hvitevarer fra Siemens, mot tillegg i pris.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Arkitekten om Dragonhøyden

Boligprosjektet ligger på Nadderudjordet sentralt på Billingstad, i et område preget primært av eneboliger, men også av leilighetsbygg, skole og idrettsplass. Bebyggelsen omfatter et nytt og moderne boligtun med tre forskjellige konsepter tilpasset topografien, sol og utsiktsforhold. Lengst mot nord på tomta planlegges to terrasserte lavblokker i fire etasjer integrert i skråningen som skal utføres i lys tegl og mørkt treverk. Tilsvarende er et rekkehuskompleks i tre plan med fire enheter med garasje i underetasjen innpasset i terrenget vest for terrassehusene. På jordet mot syd plasseres fire vestvendte rekkehuskomplekser i tre plan med fire enheter i hver og carport. De to førstnevnte utføres i moderne stil med flate tak, mens rekkehusene nede på sletta ut-føres mer tradisjonelt med saltak og loftsrom. Alle rekkehusene utføres i malt treverk med dempede farger.

Billingstad sentrum er i en transformasjonsfase mot et mer kvalitativt fortettet preg med bolig, undervisning og nærbutikker. Bolighusene er derfor tenkt utført i varierende former, beliggende i parkmessige omgivelser. Høyder avtrappes etter eksisterende terrengformer både for å følge terrengformasjonene, men også bryte opp volumvirkning og skape variasjon. Romslige private terrasser etableres på terreng og i bebyggelsen sett i sammenheng med store felles uteoppholdsarealer.

Arkitekturen er gjennomgående moderne og nært knyttet til landskapet og de grønne kvalitetene som sammen med bekkeåpningen skaper en blågrønn struktur. Anlegget skal få et åpent og tilgjengelig preg hvor bebyggelsen skal oppleves som del av et parkanlegg.

Vår intensjon er å skape lyse og praktiske boliger, optimalt plassert for sol og utsikt mot syd og vest. Boligene vender hovedsakelig ut mot romslige, private terrasser og balkonger.

De grønne utearealene opparbeides rundt hele eiendommen, med fokus på et estetisk samspill med vannfelt, benker og møteplasser på tunet mellom bebyggelsen. Dette skaper et positivt supplement til hver enkeltes private utearealer.

Det er lagt vekt på praktiske løsninger med enkel tilgang til alle bolighusene hvor rekkehusene har privat parkering på terreng og i carport. Terrassehusene får et felles underjordisk garasjeanlegg med hovedinngang fra terreng. De eksklusive hovedinngangene inneholder felles postkasser og merkede, belyste sikre traseer til heis- og trapperom, parkeringsplasser, sykler og boder for beboerne.

Hans Bernhard Biserød og Kai Robert Gundersen
Partnere og faglige ansvarlige – Sivilarkitekter MNAL, Make Arkitekter AS

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet i Dragonveien 16 står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 7.000 boliger og over 650.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.